«Κατά το δοκούν οι αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ»

Παρά το γεγονός της απόσυρσης του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, τα τμήματα υποδομής της κρητικής ομάδας συνεχίζουν να αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, με την διοργανώτρια αρχή να βρίσκεται εκτεθειμένη, καθώς σε αντίστοιχο αίτημα της Νίκης Βόλου ήταν κάθετα αρνητική.

Με αφορμή την αντιμετώπιση αυτή, η Ερασιτεχνική Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρία προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Σούπερ Λιγκ , με παράλληλη κοινοποίηση στην ΕΠΟ. Αναλυτικά:

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Super League

Κοινοποίηση: Ε.Π.Ο.

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την επιλεκτική ευαισθησία που επέδειξε η Διοργανώτρια στο θέμα της συμμετοχής των Τμημάτων Υποδομής των Συλλόγων που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα.

Στο προ τριμήνου αίτημά μας, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 του Συλλόγου μας στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα που διοργανώνετε, αποφασίσατε ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ομάδες μας.

Την 18/04/2015 ορίσθηκε και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Κ-20 μεταξύ των ομάδων Ο.Φ.Η. – Πανιώνιος στο Ηράκλειο. Η επί ίσοις όροις αντιμετώπιση όλων των παιδιών που αγωνίζονται και προσπαθούν να διακριθούν θα έπρεπε να είναι η βάση στην οποία θα εδράζεται η οργάνωση των Πρωταθλημάτων σας, κάτι που δυστυχώς δεν αποδείχθηκε.

Για άλλη μια φορά δείχνετε στο φίλαθλο κοινό της χώρας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά το δοκούν και χωρίς να διέπονται από τα κριτήρια της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης. Μην απορείτε λοιπόν, γιατί τα γήπεδα της χώρας αδειάζουν συνεχώς.

Αυτή η διαμαρτυρία δεν έχει να κάνει με την ομάδα του ιστορικού Ο.Φ.Η., του οποίου τη διαχρονική παρουσία στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης αναγνωρίζουμε και τιμούμε, αλλά με την απόφαση της Διοργανώτριας να μην επιτρέψει και στους δικούς μας νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Επειδή είναι στο DNA της ομάδας μας να βγαίνει πιο δυνατή μέσα από αντιξοότητες και αδικίες, είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της

Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις