Συμμετοχές αθλητών του ΟΜΑΘ σε Σέρρες και Λαμία

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας πέρασε και ένα ακόμα πιο έντονο έρχεται με το σωματείο μας να έχει αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκινώντας με αυτά που έγιναν λοιπόν ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Δόκιμων Κριτών-Στελεχών Βόλου.Η συμμετοχή των εμπλεκομένων κρίνεται άκρως ενθαρρυντική με δεκαεφτά συνολικά συμμετέχοντες οι οποίοι επέδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και τον ενθουσιασμό αποσπώντας τα θετικά σχόλια των εισηγητών κ.κ. Παπασταθόπουλο Νίκο και Ζηρόπουλο Σπύρο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο Νεφέλη όπως και τους υπεύθυνους της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την υποστήριξη τους στο πρωτόγνωρο αυτό επιχείρημα για την πόλη μας.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιάννης Ταχτάς σίγουρα συγκαταλέγεται στους άτυχους του εναρκτήριου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας αφού μηχανικά προβλήματα στέρησαν από τον ίδιο και το νέο αυτοκίνητο του την δυνατότητα να διεκδικήσουν αυτό που τους άξιζε.

Από το προηγούμενο στο επόμενο και την σκυτάλη παίρνουν όχι ένας αλλά δύο αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο 25-26 Απριλίου με συμμετοχή ούτε λίγο ούτε πολύ έξι ( 6 ) αθλητών.

Από τα ψηλά στα χαμηλά γεωγραφικά μιλώντας και ξεκινάμε από την 1η Ανάβαση Νιγρίτα Σερρών με πέντε ( 5 ) αθλητές να δίνουν το παρών και μάλιστα οι τέσσερις από αυτούς στην ίδια κατηγορία.

Με τις κλάσεις να έχουν ενοποιηθεί βρίσκουμε στην κατηγορία 1401-1600 κυβικά τους εκπρόσωπους της Α6 Τσιτσιγιάννη Αθανάσιο και Σαρρή Βίκτωρα αμφότερους με Citroen Saxo να κοντράρονται με τους αντίστοιχους της Ν2 Μιχαήλ Σταμάτη και Αναστασίου Παναγιώτη με Peugeot 106 και οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές. Στην κατηγορία έως 1400 κυβικά την σημαία του σωματείου καλείται να κρατήσει ψηλά ο Δαμασιώτης Στάθης που συνεχίζει την εκμάθηση του Toyota Yaris του.

Για τον επόμενο αγώνα θα χρειαστεί να κατέβουμε μέχρι την Λαμία όπου ο Ρέντης Άλκης συμμετέχει για πρώτη φορά. Ο λόγος φυσικά για το 32ο ράλλυ Φθιώτιδος όπου ο έμπειρος συνοδηγός θα αποτελέσει πλήρωμα με τον Γεροδήμο Γεώργιο και ένα Honda Civic Type-R με στόχο την διασκέδαση αλλά και την διάκριση αποτελώντας έτσι ένα αμιγώς θεσσαλικό πλήρωμα με τον Τρικαλινό γιατρό.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλό αγώνα και καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις