Κυπελλούχος Ευρυτανίας το Βελούχι

Στο τελευταίο μισάωρο του ματς ο ΑΠΟΚ Βελούχι έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Αίολου και επικράτησε με 2-0, κατακτώντας για 19η φορά το κύπελλο Ευρυτανίας.

Ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 14:30 το μεσημέρι. Έγινε κάτω από συννεφιά και ψιλόβροχο στα τελευταία λεπτά και παρουσία περίπου 150 θεατών.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύτηκε από την σφιχτή άμυνα του αντιπάλου. Το προβάδισμα στο σκορ ήρθε στο 64΄ με τον Άλεξ Μπακαλίδη και τον Γιάννη Κακκάβα στο 84΄ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας(60΄ Αθανασόπουλος), Παχής, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος(34΄ λ.τρ. Γιαουπλάρι), Τσιμόπουλος, Μπαρμπόσα, Χαλλής, Μπακαλίδης, Κακκάβας(86΄ Φλωράκης), Γεωργίου(68΄ Σερπάνος)

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Φεγγούλης, Μάρκης, Παρασκευόπουλος, Αζακάς, Μπισμπίκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας(89΄ Μπουμπουρής Π.), Φούκας, Μεταξούλης, Καλύβας, Γούλας

evrytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις