Με Βαλένθια απόψε ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα

Τι κι αν ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις μεγάλες νίκες απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ στην Ευρωλίγκα; Η ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου ήταν αρκετή για να ξαναφέρει σε κρίση τους «ερυθρόλευκους» που για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα καλούνται να αντιδράσουν απέναντι σε μια δύσκολη κατάσταση.

Απόψε (21:00, Novasports 1) υποδέχονται τη Βαλένθια στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει δεύτερους στην κατάταξη, μια εβδομάδα πριν τον «εμφύλιο» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως ο Κιμ Τιλί είναι απολύτως υγιής και έτοιμος, με τη συμμετοχή του στη δωδεκάδα να είναι πλέον στην ευχέρεια του προπονητή του. Όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή στη θέση του Γιώργου Μπόγρη. Έτσι η μοναδική απουσία πλέον είναι αυτή του Δημήτρη Αγραβάνη.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας, που προέρχονται από αποτυχημένη παρουσία (αποκλεισμό στα προημιτελικά) στο Copa del Rey, έχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης με ρεκόρ 8-14. Πάντως δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί, παρότι ο Τσους Βιντορέτα δεν υπολογίζει Βαν Ρόσομ, Ντιό, Γουίλιαμς και Βίβες. Οι Πλάις και Ντούμπλιεβιτς παρά τις ενοχλήσεις τους αναμένεται να αγωνιστούν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις