Μία αγωνιστική για τα επεισόδια με Αγρίνιο

Ικανοποιημένοι πρέπει να αισθάνονται οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου αλλά ταυτόχρονα και δικαιωμένοι, από την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΚ για την επιβολή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Α.Ο. Αγρινίου στις 5/4/2015 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Οι “κυανόλευκοι” που ήταν και υπότροποι, είχαν μπροστά τους τον κίνδυνο τιμωρίας που μπορούσε να φτάσει τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που ασφαλώς θα σήμαινε και μεταφορά του υπολοίπου της ποινής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, με συντονισμένες ενέργειες του εφόρου της ανδρικής ομάδας Νίκου Μακρίδη και του νομικού συμβούλου του Γ.Σ. Νίκη Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη, κατατέθηκε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος ένα ολοκληρωμένο απολογητικό υπόμνημα βασιζόμενο σε αδιάψευστα στοιχεία, που επεξηγούσε με σαφήνεια την υπαιτιότητα των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας στα επεισόδια που επακολούθησαν μετά την λήξη της αναμέτρησης. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η έκθεση του κομισάριου του αγώνα κ. Σταύρου Μόρφη.

Έτσι, η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη θα στερηθεί την στήριξη των φιλάθλων της στον κομβικής σημασίας αγώνα με τον Α.Σ. Καστοριάς που θα γίνει στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” στις 3/5.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ:
«Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. στην συνεδρίασή της, επικύρωσε εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και επέβαλε στο Σωματείο σας την ποινή της διεξαγωγής μίας (1) αγωνιστικής ημέρας «κεκλεισμένων των θυρών» (Άρθρο 82 παρ. Γα Κανονισμών Ε.Ο.Κ.), για τα συμβάντα στον αγώνα ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ της 05/04/2015».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις