Ντόστανιτς: «Ήρθα να συνεχίσω κάτι που άφησα…»

Στον πάγκο της ΑΕΛ επέστρεψε ο Ράτκο Ντόστανιτς και ο Σέρβος τεχνικός δεν κρύβει τη χαρά του, που θα καθίσει εκ νέου στον πάγκο των «βυσσινί». Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι είχε αφήσει το έργο του στη μέση από την πρώτη του θητεία και επιθυμεί να το συνεχίσει, ευχαριστώντας και τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που του δίνει.

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν επιστρέφω σε αυτή την όμορφη πόλη, όπου έχω ζήσει επιτυχίες και πολύ ευχάριστες στιγμές. Και είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα να συνεχίσω κάτι που άφησα. Ευχαριστώ τον κ. Κούγια για τη δυνατότητα αυτή που μου έδωσε», δήλωσε ο Ντόστανιτς στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, όπου όλοι οι φίλαθλοι καθημερινά ενδιαφέρονται για την ομάδα και είναι μόνο ΑΕΛ. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτοί είναι η δύναμή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να τους δώσουμε χαρές».

Για το αν έχει εικόνα για τη φετινή ΑΕΛ: «Ασφαλώς, είδα τα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Είμαι ενημερωμένος πλήρως, δεν χρειάζεται ούτε μια ημέρα για να μάθω κάτι περισσότερο. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα»

Για το αν μπορεί να αλλάξει το κλίμα ύστερα από τις διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Αυτός είναι ο σκοπός μας και πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια με τη σειρά. Η ΑΕΛ έχει την ποιότητα των παικτών που μπορούν να αντιδράσουν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Πρώτα μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον Πλατανιά, που μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, όμως χρειάζεται εμείς να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Μετά θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις