Ενδεκάδα Κυπέλλου δοκιμάζει ο Ολυμπιακός Β. στο φιλικό με τον Άρη

Την ενδεκάδα που παρέταξε στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Βαζάκας και στο σημερινό φιλικό (8/9) με τον Άρη, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1, με τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από… …τα δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να αγωνιστούν οι Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης και Κατσιαρός. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Ολίσε και ένας εκ των Ρόκα, Πινδώνη. Ο Μπρέσκα θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα, ο Γενγκά στην αριστερή, με τον Πόνσε να παίζει ως επιτελικός μέσος και το νεαρό Ντινόπουλο να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Το σημερινό φιλικό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ και πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που είναι για το Κύπελλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τρίτη 10/9 θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Ο νεοαποκτηθείς Μάριο Γκούρμα αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα των επισήμων και θα πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Μετά το τέλος το παιχνιδιού θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και το συγκρότημα «Μέλισσες». Το εισιτήριο του αγώνα μαζί με την συναυλία κοστίζει 15 ευρώ και δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ένα μέρος θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Βόλου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Εισιτήρια για το φιλικό με τον Άρη και της συναυλία που θα ακολουθήσει, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται από τις 2 μ.μ. σήμερα Κυριακή από το εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις