Σ. Ρόκας: Ό,τι καλύτερο μια νίκη με Απόλλωνα…

Ο Στάθης Ρόκας φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 και με δηλώσεις αναφέρθηκε στα πλέι οφ που αρχίζουν την Κυριακή και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο έμπειρος μέσος των «ερυθρολεύκων» μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:…

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για τον Ολυμπιακό, θα ήταν μια νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα. Γιατί μετά ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή στο Βόλο, που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια των πλέι οφ και το στόχο που έχει θέσει η ομάδα».
Για την αγωνιστική απραξία των τριών εβδομάδων: «Λογικό είναι η διακοπή αυτή να έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες και να τις βγάζει εκτός ρυθμού. Ωστόσο, εμείς φροντίσαμε αυτό το διάστημα να δουλέψουμε με τον προπονητή μας σε κάποιους τομείς, όπου η ομάδα χρειάζονταν να διορθώσει ορισμένα πράγματα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θεωρώ, πως θα ήμαστε ακόμη καλύτεροι, σε σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου».
Για το τι κατάφερε και άλλαξε ο Ελευθερόπουλος στην ομάδα: «Με την έλευση του κ. Ελευθερόπουλου γίναμε πιο ομάδα, δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και ξέρει ο καθένας ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα πω ότι έφταιγαν οι προηγούμενοι προπονητές, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν καινούργια και θα έπρεπε οι παίκτες να «δέσουμε» μεταξύ μας».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Αυτό θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για μας και θα μας δώσει την ώθηση να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε στο τέλος όλοι μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι. Όσο θέλουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να κερδίζει η ομάδα, άλλο τόσο θέλουμε κι εμείς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις