Με απουσίες στα Φάρσαλα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Στα Φάρσαλα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα μεταβαίνει αύριο ο Γ.Σ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» έχουν σημαντικές ελλείψεις, αλλά στις τάξεις τους επικρατεί πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Σταματίου δεν θα έχει στη διάθεσή του βασικούς ποδοσφαιριστές. Απών θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κώστας Φλίγκος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ για τον ίδιο λόγο τέθηκε «νοκ άουτ» και ο Στέλιος Αλεξανδρής. Ο Κώστας Κιπτίου εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων, αλλά χάνει και το αυριανό ματς λόγω ίωσης. Τέλος, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φίλιππου Σκοπελίτη, καθώς ένα τράβηγμα των άφησε για ορισμένες ημέρες εκτός προπονήσεων.

Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ για πρώτη φορά θα βρίσκεται στην αποστολή ο προερχόμενος από τραυματισμό Κώστας Κρανάς.

Οι παίκτες που υπολογίζονται για αύριο είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Αριστείδης Μιχάλης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Κρανάς και ίσως και ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις