Αγώνας επιβίωσης για Ρήγα απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου

Αγώνα επιβίωσης δίνει αύριο Κυριακής στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν στον παράγοντα έδρα για να πανηγυρίσουν μία νίκη που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στη μάχη της παραμονής.

Μοναδικός απών από πλευράς Ρήγα θα είναι ο Θανάσης Μπόρας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Γιώργος Παπακώστας που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι θα βρίσκεται στην αποστολή. Από τιμωρία επιστρέφουν σε αγώνα πρωταθλήματος οι Παπαγιάννης, Χατζησταμάτης, Γκάγκας, Καρλιάμπας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις