Blue Angels: «…μη φας έχουμε γλαρόσουπα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Angels, σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα. Αναλυτικά:

“Παρακολουθούμε κατά καιρούς με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις στην ομάδα μας και έχουμε να πούμε τα εξής :
1) Προς τον ερασιτέχνη ότι είναι να κάνετε να το κάνετε με μυαλό, πίστη, αφοσίωση και αγάπη γι’ αυτή την ομάδα (ιδέα). Δεν πρέπει να αφανιστεί και πρέπει να επιστρέψει δυνατή και να πάει εκεί που της αξίξει και φυσικά για αυτό θα βοηθήσουμε και εμείς και όλος ο φίλαθλος κόσμος. Τέλος ευχόμαστε ότι καλύτερο.

2) Θέλουμε να αναφερθούμε κι εμείς για την περιβόητη συνάντηση στο δημαρχείο του Βόλου και θέλουμε να πούμε τα εξής: Αχιλλέα «μη φας έχουμε γλαρόσουπα», δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι συγχώνευση δεν κάνουμε, δεν έχεις καταλάβει ότι δε γίνετε να χαλάσεις μια ιστορία όπως είναι αυτή της Νίκης Βόλου, δεν έχεις καταλάβει ότι σπέρνεις διχόνοια, και ότι δεν είσαι άξιος γι’ αυτή τη θέση, γι’ αυτό λοιπόν τα νταηλίκια αλλού και της προτάσεις σου έλα να τις κάνεις σε εμάς τους οργανωμένους τετατετ.

3) Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον καταπληκτικό, αγαπητό και αναγνωρισμένο κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας της Μαγνησίας, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924. Αδέλφια, πίστη, αφοσίωση και αγάπη όσο μπορούμε στη Νικάρα μας, και είμαστε σίγουροι και το πιστεύουμε οτι θα πάμε εκεί που μας αξίζει πάλι και ξέρετε γιατί. Επιτρέπετε να πέσεις επιβάλεται να σηκωθείς, ψηλά το κεφάλι ραντεβού στην κλούβα.

BLUE ANGELS 1994″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις