Οξυγόνο για ΑΕΛ, τελειώνει ο Πλατανιάς!

Επιτέλους… χαρά για την ΑΕΛ, που πανηγύρισε τρίποντο μετά από επτά παιχνίδια, επικρατώντας 1-0 του Πλατανιά. Δεν υπάρχει σωτηρία για τους Κρητικούς που ήταν… άθλιοι σήμερα.

Είχε να νικήσει επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Είχε να βάλει γκολ εδώ και πέντε αγώνες.

Η Λάρισα, όμως, βρήκε το… κατάλληλο θύμα της φετινής Σούπερ Λίγκας και χαμογέλασε!

Με τον Ντέλετιτς να έρχεται από τον πάγκο και να λύνει το γόρδιο δεσμό, η ομάδα του Ντόστανιτς (στο ντεμπούτο του) επικράτησε 1-0 του τραγικού Πλατανιά και ξέφυγε εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ξεμπερδεύοντας οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

Από την άλλη, ο εφιάλτης συνεχίζεται για τους Κρητικούς, που παρουσίασαν τραγική εικόνα, είχαν μόλις μία φάση σε όλο το ματς και επ’ ουδενί δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους στην πρώτη κατηγορία. Σταθερά στο -8 από τη σωτηρία κι ενώ μοιάζει αδύνατο να μείνουν στα… σαλόνια.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46’ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62’ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Ναζλίδης (75’ Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς, Κριζμάν

Στον πάγκο της Λάρισας: Ξενοδόχοφ, Χούμπτσεβ, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς

Πλατανιάς: Κλιάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πετρόπουλος (83’ Κασάλιτσα), Στάμου (74’ Ουντότζι), Βάντερσον (54’ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικούλου

Στον πάγκο του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Στόιτσεφ, Πατράλης, Ραχμάν Ουές

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Σάββας, Χούσκογλου
Γήπεδο: AEL FC Arena

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις