Με γκολ του Τσιώλη ο Ρήγας 1-0 τον Διγενή

Σημαντική νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Βελεστίνου επικράτησε με 1-0 του Διγενή Νεοχωρίου εντός έδρας, με τον Τσιώλη να σκοράρει στο 6’  και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Η επιτυχία του Ρήγα ήταν δίκαιη, καθώς ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου του, έπαιξε με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια ομάδα που δεν τον απείλησε ιδιαίτερα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε, όπως προαναφέραμε, στο 6ο λεπτό, όταν ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Τσελεπή, ο Τσιώλης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα, δεν αστόχησε και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 20’, είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν το τέρμα του Παπαγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας είχε καλύτερη παρουσία και άξιζε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 55’, όταν ο Νικόλαρος έβγαλε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή, μετά το πλασέ που επιχείρησε ο Τσελεπής. Στο 75’ η κεφαλιά του Γκάγκα, μετά από κόρνερ του Σπαθή, πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Καρατζά.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Κουρλός-Μπύρος (Ευρυτανίας)
Κόκκινη: 95’ Αλεξίου (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης, Σπαθής, Αλεξίου, Καρλιάμπας, Γεωργατζής.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος (80’ Κυριάκος), Χατζησταμάτης (88’ λ.τρ. Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης (92’ Ράπτης), Τσελεπής (76’ Γεωργατζής).
ΔΙΓΕΝΗΣ: Καρατζάς, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αετόπουλος, Κατσαμάγκας, Τσαλάκου (64’ Τσικρικάς), Νικόλαρος, Μεζίνι (87’ Μακρής), Κολοβός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις