Τριάδα απόντων στον Ολυμπιακό Β. εν όψει Απόλλωνα

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (25/4) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ήττα στην…

…έδρας της.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τόνισε στους παίκτες του, πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο, καθώς η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Ο Απόλλων φέτος στη Ριζούπολη έχει να επιδείξει εννέα νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ παραχώρησε τρεις ισοπαλίες, με ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Παναχαϊκή (0-0) έχει σκοράρει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα του, γεγονός που σημαίνει πως έχει τον τρόπο να φτάνει στο γκολ.
Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Όλοι αγωνίζονται μεσοεπιθετικά και συγκεκριμένα οι Στάθης Ρόκας, Γιώργος Θέος και Χερόν Μπεριάν.
Ο Ρόκας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό, ο Θέος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Μπεριάν έχει κληθεί στην εθνική Λιβερίας U23.
Οι παραπάνω απουσίες αναγκάζουν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Μετά και την σημερινή προπόνηση, η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις