Στο τέλος του πρωταθλήματος οι… αποκαλύψεις από τον Κούγια

Πρώτα θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα γίνουν οι… αποκαλύψεις. Ο Αλέξης Κούγιας είχε ανακοινώσει ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για το «παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας – συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας», αλλά με προσωπική του δήλωση τη Δευτέρα (26/2) εξήγησε ότι τελικά αυτό θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Οι λόγοι είναι, όπως τονίζει, συμπεριφορές «οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ», αλλά και το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ την Πέμπτη (1/3) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, έπειτα από απαίτηση και των οπαδών, στον αγώνα με την Ένωση ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ.

Αναλυτικά: «1. Κατόπιν προσωπικής αποφάσεως και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην Super League εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και λόγω του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης 1/3 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισα να μεταφέρω για το τέλος του πρωταθλήματος την συνέντευξη μου, η οποία αφορά το παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας – συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Super League.

  1. Κατόπιν εκκλήσεως πολλών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισα να ορίσω για τον ημιτελικό με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμή γενικής εισόδου 10€ για όλες τις θύρες.

Εξαιρούνται όλες οι θύρες της δυτικής εξέδρας (σουίτες, θέσεις επισήμων, VVIP, διακεκριμένες θέσεις κατόχων διαρκείας) όπου οι τιμές παραμένουν στα 20€ και 50€».