Στοχεύει σε νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ο Ρήγας Φεραίος (pre game)

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει σήμερα (Κυριακή, 26/4, 17.00) σε εντός έδρας αγώνα τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 27η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ…

…όρισε ως διαιτητή του αγώνα τον κ. Πάνο Ιωάννη (Ηπείρου), με βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά Αθανάσιο (Ηπείρου) και Παπαπαλαζάρου Γεώργιο (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Καλιακούδας Χρήστος (Φθιώτιδας).
Στο παιχνίδι της Νεοκαισάρειας που διεξήχθη για τη 12η αγωνιστική, ο Ρήγας Φεραίος και ο Αχιλλέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Στο συγκεκριμένο αγώνα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Όμως, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την ομάδα του Ρήγα, διότι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από μία πολύ δύσκολη έδρα.
Η ομάδα του Ρήγα προέρχεται από ήττα στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βελεστίνου μπορεί να ήταν καλύτερη από τον Οπούντιο σε εκείνο το ματς, αλλά μια στιγμή χαλάρωσης ή απροσεξίας, της στοίχισε τον έναν τουλάχιστον βαθμό που δικαιούταν από το παιχνίδι. Ο Ρήγας για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σήμερα, θα πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό του και φυσικά να μην υποπέσει σε παρόμοιο λάθος.
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας προέρχεται από δύο πολύ καλά αποτελέσματα, δύο ισοπαλίες με Οπούντιο Μαρτίνου και Τρίκαλα. Ο Αχιλλέας έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό passing game. Στο συγκεκριμένο τομέα σύμφωνα και με τον Λάκη Μπακάλη, ίσως και να είναι η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Νεοκαισάρειας θα ταξιδέψει ως το Βελεστίνο με μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο.
Ο προπονητής του Ρήγα θα στερηθεί, τόσο τις υπηρεσίες του Γιώργου Τσίπη, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της στρατιωτικής του θητείας, όσο και αυτές του Δημήτρη Χατζηαθανασίου που είναι τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες). Εκτός από αυτούς τους δύο, οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπου κύριος στόχος για την ομάδα της Μαγνησίας παραμένει η νίκη.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις