Καταγγελία Οικονόμου και απάντηση Κολόζου: “Προκαλούσε τον κόσμο της Νίκης”

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή “CLASICO” του «Βόλος 98.6 FM» έκανε ο γενικός αρχηγός του Θησέα, Σωκράτης Οικονόμου, εκφράζοντας παράπονα από τη φιλοξενία της Νίκης. Η απάντηση ήρθε άμεσα από το μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Κολόζου που τόνισε πως ο κ. Οικονόμου δε σεβάστηκε τη Νίκη και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τους δύο άντρες:

Την αρχή έκανε με τηλεφωνική του παρέμβαση ο κ. Οικονόμου:

«Ήθελα να πω πως η φιλοξενία της Νίκης ήταν απαράδεκτη σε μία ομάδα του τοπικού. Πιο συγκεκριμένα έβγαλαν όλους τους ανθρώπους του Θησέα εκτός αγωνιστικού χώρου, εκτός από μένα και αφήσανε 15 άτομα της Νίκης Βόλου μέσα στο γήπεδο»

Όταν ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε γιατί ευθύνεται η Νίκη και όχι η αστυνομία, απάντησε:

«Με υπόδειξη του Αλβανού (σ.σ. κ. Πρόγκνι) έγινε η παρέμβαση της αστυνομίας…». Το ειρωνικό του ύφος δεν έγινε αποδεκτό από τους συντελεστές της εκπομπής που του έκλεισαν τη γραμμή, καλώντας τον να τηλεφωνήσει πάλι με διαφορετικό ύφος και αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη για τα λεγόμενά του.

Στη συνέχεια το μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης έκανε παρέμβαση ζητώντας να απαντήσει στα λεγόμενα του κ. Οικονόμου:

«Καταρχάς ο Θησέας δε σέβεται τη Νίκη Βόλου. Δεύτερον, όση ώρα έκανε ζέσταμα ο Χρήστος Τζιώρας όλη η κερκίδα του Θησέα τον έβριζε και όταν έβαλε το γκολ έκανε αυτό που κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές, το “κάντε ησυχία”. Αυτοί που μπήκαν μέσα ήμουν εγώ, ο Άκης Σουγγάρης, ο Βασίλης Βενέτης, όλοι από τη διοίκηση της Νίκης, με σκοπό να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές του Θησέα γιατί οι περισσότεροι είναι φίλοι μας κι έχουν αγωνιστεί στη Νίκη. Ο γενικός αρχηγός τους μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, κάτι που φαίνεται στο βίντεο, κι έλεγε “ελάτε όλοι μέσα, θα σας…”.

Έβγαλε το μπουφάν του να δείρει τον διαιτητή κι εμείς μπήκαμε ως διοίκηση να προστατέψουμε την ομάδα μας και τον Θησέα. Όταν ο γενικός αρχηγός κάθεται στον πάγκο κι έχει να κάνει με παιδιά του ερασιτεχνικού, δε γίνεται να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε όλους τους οπαδούς της Νίκης και να βγάζει το μπουφάν να δείρει τον διαιτητή. Αυτή είναι η αλήθεια και ας την επιβεβαιώσουν οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί, ενώ υπάρχει και το βίντεο. Μόνο η διοίκηση μπήκε μέσα, κανένας οπαδός δεν μπήκε.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Δεν μπορεί ένας αρχηγός να κάνει χειρονομίες. Έκανε χαρακτηριστική χειρονομία προς τον κόσμο της Νίκης “ελάτε όλοι μέσα”. Αν είναι τόσο μάγκας τι να πω; Αυτοί δε σέβονται τη Νίκη.  Όταν μία ομάδα του τοπικού έρχεται να παίξει με τη Νίκη και τον Ολυμπιακό στον Βόλο, πρέπει πάνω απ’ όλα να σέβονται».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε καθώς ο κ. Οικονόμου επανήλθε με νέα τοποθέτηση και αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς τόνισε:  «Όταν πάω στον διαιτητή και τον κάνω ντου, τον κάνω ντου, γιατί δε βγάζει τον … Αλβανό έξω, που πιάνει τον παίκτη μου από τον λαιμό. Με ποιο δικαίωμα μπαίνει γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου και πιάνει δικό μου ποδοσφαιριστή από τον λαιμό και συγκεκριμένα τον Κώστα Οικονόμου; Τότε φεύγω εγώ προς τον διαιτητή με ντου και του λέω “δε βλέπεις, ρε καρναβάλι, αν δεν τον  βγάλεις έξω, θα σε γ…σω”. Εγώ δεν κρύβομαι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις