«Σφράγισε» την παραμονή του ο Ρήγας, 0-0 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 26/4, 17.00) στο Βελεστίνο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 27η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Ρήγας αναδείχθηκε ισόπαλος…

…0-0 με την ομάδα της Κατερίνης, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Βελεστίνου ανέβηκε στους 46 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Καλύτερος ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ αρκετές φορές προσπάθησε με μακρινές μπαλιές να διασπάσει την άμυνα της Νεοκαισάρειας, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αχιλλέα από την άλλη, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Αποστόλη Κεφαλά. Η μοναδική καλή φάση στο πρώτο μέρος ανήκε στην ομάδα του Βελεστίνου. Στο 24΄ ο Γουτούλης δοκίμασε ένα φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Αλυσανδράτος κατάφερε να διώξει.
Έπεσε ακόμη περισσότερο ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο
Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος του αγώνα, αφού ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Ο Ρήγας Φεραίος δεν απειλήθηκε ούτε σε αυτό το 45λεπτο από την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και έτσι ο Αποστόλης Κεφαλάς με τη βοήθεια και των συμπαικτών του, κράτησε για ακόμη ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (46΄ Σιώμος), Κεμάλι, Μπίκας (59΄ Γεωργατζής), Ζενούνι, Γουτούλης
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Δερμίσης, Δημητρουλόπουλος, Καθάριος (63΄Καραχαλίδης), Δαλαμήτρας, Μωϋσιάδης, Κωτσιαρίδης, Λάλα (72΄Κυραλίδης)

Διαιτητής: Πάνος Ι. (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανασιάς Α. , Παπαλαζάρου Γ. (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Καλιακούδας Χ. (Φθιώτιδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις