Λ. Μπακάλης: Αλληλοεξουδετερωθήκαμε με τον Αχιλλέα

Ο Ρήγας Φεραίος θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του, μετά την ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην…

….εφημερίδα «Θεσσαλία» απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι δίκαια η ομάδα διατηρήθηκε στην κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος, αλλά η μία εξουδετέρωσε την άλλη.
Εμείς κοιτάξαμε πρώτα να μη δεχθούμε γκολ και στη συνέχεια να βγούμε με αξιώσεις στην επίθεση. Εξάλλου γνωρίζαμε ότι θα κοντράραμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Τον Αχιλλέα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις και ειδικά στο πάσινγκ γκέιμ. Αν σε βρει εκτεθειμένο δεν θα σου το συγχωρήσει. Έστω και πρόκειται, λοιπόν, για «Χ» στην έδρα μας θα το ενέτασσα στα θετικά αποτελέσματα που είχαμε φέτος».
Για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία: «Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία στην οποία μερίδιο έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ρήγα και κυρίως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για τη συνολική τους εικόνα στο πρωτάθλημα.
Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε ως ομάδα. Παράλληλα θα δώσω χρόνο συμμετοχής και σε ορισμένα παιδιά που ως τώρα είχαν παίξει λίγο στο πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις