Διπλή εκπροσώπηση της Νίκης στην κορυφαία ομάδα της 17ης αγωνιστικής

Το basketa.gr όπως κάθε εβδομάδα επιλέγει την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή της αγωνιστικής. Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), η Νίκη Βόλου έχει διπλή εκπροσώπηση, καθώς ο Παναγιώτης Τσώλης και ο κόουτς Πρέκας επιλέχθηκαν στους τοπ της ημέρας.

Αναλυτικά το άρθρο από το basketa.gr:

Ολοκληρώθηκε η δέκατη έβδομη της Γ’ Εθνικής, με το Basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής για τους δύο ομίλους του Βορρά.

1ος όμιλος Βορρά

1) Γιώργος Μιχαηλίδης (Πρωτέας Γρεβενών)

Στα 35 του χρόνια συνεχίζει να είναι ένα σημείο αναφοράς, στην ομάδα όπου βρίσκεται, οδηγώντας την προς μία νίκη, η οποία κάλλιστα την κάνει εκ νέου να… γλυκοκοιτάζει την πρώτη τετράδα. Με 13 πόντους, τρία τρίποντα και ιδανική οργάνωση του παιχνιδιού του Πρωτέα, ήταν καταλυτικός για ένα παιχνίδι, στο οποίο η αντίσταση του Ιωνικού αποδείχθηκε σθεναρή. Η εμπειρία του Γιώργου Μιχαηλίδη ήταν αρκετή για την επιτυχία.

2) Γιώργος Φούντας (Ίκαροι Τρικάλων)

Τα λόγια στερεύουν μπροστά στις ικανότητές του και το πως είναι ξεκάθαρο, ότι έχει πάρει… πάνω του την υπόθεση παραμονής των Ικάρων Τρικάλων. Ο ίδιος μοιάζει να τα καταφέρνει, έχοντας 23 πόντους κόντρα στη ΓΕ Αγρινίου και χαρίζοντας ένα άνετο απόγευμα στον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Με τον Γιώργο Φούντα ηγέτη, οι Θεσσαλοί φαίνεται αυτή τη στιγμή πως θα τα καταφέρουν, έχοντας σημαντικό προβάδισμα προ της τελικής ευθείας.

3) Στάθης Περούλης (Φαίακας Κέρκυρας)

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, εσχάτως, στη βοήθεια του Στέφανου Νεδέλκου, αλλά δεν μπορεί να μη μιλήσουμε για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του ηγέτη του Φαίακα. Δεν είναι μονάχα οι 25 πόντοι που πετυχαίνει με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας, αλλά και η σιγουριά που μεταφέρει στους υπόλοιπους, κάτι που φαίνεται και στην απόδοσή τους δίπλα του. Το «ατού» του Στάθη Περούλη είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να φέρει στην καταξίωση τους Κερκυραίους.

4) Παναγιώτης Τσώλης (Νίκη Βόλου)

Κουτίνας και Παπακώστας είναι σε τρελά κέφια, αλλά οφείλουμε να αναφερθούμε και στη στήριξή τους από τον… τρίτο σωματοφύλακα. Ο έμπειρος φόργουορντ παίρνει θέση στο… χαμηλό σχήμα μας, μετά τους 15 πόντους με τρία τρίποντα που σημείωσε επί του ΑΓΣΙ, κάνοντας επίσης την άμυνά του να υποφέρει και συνεισφέροντας καθοριστικά σε ένα σπουδαίο θρίαμβο. Ο Παναγιώτης Τσώλης των 38 ετών και των… επτά ψυχών, είναι άλλος ένας εγγυητής για την Νίκη.

5) Γιώργος Καναράς (Ζέφυρος)

Ένας εκ των νεαρών παικτών, που θέλησε να μαζέψει στην Ανατολική Ακτή ο Βασίλης Τσολάκης, ήταν μεταξύ αυτών που έκαναν τη διαφορά στην αποστολή της Πρέβεζας. Κερδίζοντας αρκετές «μάχες», ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τελείωσε με 11 πόντους και ένα τρίποντο, το οποίο βρέθηκε σε μία κρίσιμη στιγμή στην τελευταία περίοδο, ισοφαρίζοντας σε 48-48 και αποτελώντας ένα από τα σουτ που ξεκίνησαν την αντεπίθεση για τον Ζέφυρο. Το καλό νέο για τον προπονητή του Γιώργου Καναρά, είναι πως μετρά άλλη μία σπουδαία μονάδα στην προσπάθεια για την υπέρβαση.

Προπονητής: Λάμπρος Πρέκας (Νίκη Βόλου)

Δεν είναι εύκολο πράγμα η απόλυτη κυριαρχία σε ένα ματς με την ιδιαιτερότητα, και τη συνεπαγόμενη πίεση, εκείνου κόντρα στον ΑΓΣΙ. Οι παίκτες του, όμως, ήταν εξαιρετικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και εδραίωσαν την Νίκη Βόλου στην πρώτη τριάδα, ελπίζοντας πως σύντομα θα μπορέσει να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στη Β’ Εθνική. Πλάνο, συγκέντρωση και επιβολή όλων των κανόνων των Μαγνησίων στο παρκέ, έργο του Λάμπρου Πρέκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις