Ρεαλιστής ο Ελευθερόπουλος, άλλα όμως θέλουν να ακούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Β.

Η ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο, είχε ως αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν εννέα βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ. Όσο κι αν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα των πλέι οφ, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, καθώς…

…δεν είναι μόνο η σημαντική βαθμολογική διαφορά που έχουν ΑΕΚ και Ηρακλής, αλλά και η ποιότητα που διαθέτουν αυτές οι δύο ομάδες, έναντι των υπολοίπων.
Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, σ’ ένα γενικά κλειστό παιχνίδι, με λιγοστές καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απείλησε όλες κι όλες τρεις φορές το τέρμα του Ρίζου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Διαμαντόπουλο και Σκοπελίτη.
Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι πίσω στη βαθμολογία, οι ισοπαλίες δεν βοηθούν για να καλυφθεί η διαφορά. Χρειάζονται νίκες. Η ομάδα υστέρησε χθες στην τελική ενέργεια, κάτι που το παραδέχθηκε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Έμεινε μακριά από το γκολ και όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Πάντως, η δήλωση του Ελευθερόπουλου, ότι οι θέσεις της ανόδου έχουν «κλειδώσει» για ΑΕΚ και Ηρακλή, δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ρεαλιστής ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν «πετά» στα σύννεφα, ωστόσο, πως θα πείσεις τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν με Ηρακλή και Λάρισα, αν ο ίδιος ο προπονητής δεν δώσει το έναυσμα.
Μπορούν οι εννέα βαθμοί να καλυφθούν; Δύσκολα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα των πλέι οφ, με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και η τρίτη θέση δεν αποδειχθεί προνομιούχος στο τέλος. Στην Ελλάδα είμαστε και τα πάντα μπορούν να συμβούν, καθώς ίσως δούμε αλλαγές στον ποδοσφαιρικό χάρτη, λόγω των υψηλών χρεών που έχουν κάποιες ομάδες, αλλά και των δικαστικών υποθέσεων που είναι σε εξέλιξη…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις