Σε κλίμα θριάμβου, 3-0 η Αγ. Παρασκευή τον Πηλέα

Σπουδαία Νίκη για την Αγία Παρασκευή που έκανε μεγάλο βήμα στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, επικρατώντας στην έδρα της  επί του Πηλέα με 3-0. Κλίμα θριάμβου επικρατούσε στους γηπεδούχους μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες, έχοντας  εξουδετερώσει η μία την άλλη, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ο Πηλέας ήταν εκείνος που στο α΄ημίχρονο είχε τέσσερις πολύ σημαντικές ευκαιρίες (τρια τετ α τετ κι ένα σουτ μόλις άουτ), με τις οποίες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και σ’ αυτή την περίπτωση το ματς πιθανώς θα εξελίσσονταν διαφορετικά.
Στο 65’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους,  οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης μετρούν άλλα δύο τέρματα και ένα χαμένο πέναλτι, κάνοντας εντυπωσιακό φινάλε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που όταν προσπάθησε να πιέσει δέχθηκε το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια.
Το 1-0 έγινε στο 65ο λεπτό από σέντρα του Αλαμάνη στον Στέλιο Μαλακασιώτη, ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή και από θέση δεξιά, έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Κοντογιάννη.
Το 2-0 σημειώθηκε  στο 80’ όταν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον κενό χώρο κι έφυγαν στην κόντρα, ο Καραγιάννης έκανε σουτ, ο Κοντογιάννης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε πάλι στον Καραγιάννη που πάσαρε στον αμαρκάριστο Τρίμη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.
Στο 88′ ο Τρίμης κέρδισε πέναλτι,  αφού ο Βαΐτσης του τράβηξε καθαρά την φανέλα μέσα στην περιοχή,  με τον Αλαμανή να εκτελεί δυνατά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι με αντεπίθεση, ο Καραγιάννης ολοκλήρωσε με δυνατό σουτ στο “παραθυράκι”  της αντίπαλης εστίας κι έκανε το 3-0, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου σε μία νίκη εξαιρετικής σημασίας για την ομάδα του.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Ιωακειμίδης (46’ λ.τρ. Κούκιος, 81’ λ. τρ. Τσιγκλιφής), Παναγιώτου, Λούμπραρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου (72’ Μεγαγιάννης), Μαλακασιώτης, Γιαννούλας, Αλαμάνης, Τρίμης Καραγιάννης
ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Χιούση (54’ Καμπέρης), Βαρσαμάς (79’ Θάνος), Παπαπαρφυρίου,  Βαΐτσης, Καζάκης (46’ Φώτου), Μπραχιμάι, Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Σιαμέτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις