«Η παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου θα κριθεί από συνδυασμό αποτελεσμάτων»

Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά την εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 από τον ΝΠΣ «Βόλου» στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, πως η παραμονή των «ερυθρόλευκων» στη Γ’ Εθνική κατηγορία δεν θα κριθεί μόνο από τα αποτελέσματα της ομάδας του, αλλά και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων του 4ου ομίλου. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά καλοί. Ιδιαίτερα, στις αρχές του παιχνιδιού ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε και δύο-τρεις καλές φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ, ιδιαίτερα, στη φάση που βγαίναμε τρεις με έναν και μας έγινε φάουλ. Δεχθήκαμε ένα καταπληκτικό γκολ, που χρειάζεται ικανότητα και τύχη και το οποίο ξεκλείδωσε το παιχνίδι για την αντίπαλη ομάδα, διότι μέχρι τότε δεν μας είχε δημιουργήσει προβλήματα. Μετά τη φάση του γκολ, πιεστήκαμε και δεν ήμασταν καλοί για το επόμενο 15λεπτο, ενώ φτιάχτηκε και η ψυχολογία του αντιπάλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε επίσης καλά, προσπαθήσαμε και είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία. Στο τέλος ρισκάραμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, επειδή έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας. Τώρα, έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και ελπίζω με αυτή η τη διάθεση και την εικόνα της ομάδας ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου. Εύχομαι τα καλύτερα και στον αντίπαλο προπονητή».

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ «Βόλος», ο Λάκης Μπακάλης, δήλωσε: «Ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά. Τα διαστήματα, που δεν ήμασταν καλοί, ήταν πολύ μικρά. Είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα, ήμασταν πειθαρχημένοι και βγάλαμε πάθος».

Για κάποιες κόντρες που θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, τόνισε
: «Δεν βγήκαν σωστά οι πάσες και δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να χτυπήσουμε στην κόντρα».

Για την παραμονή των «ερυθρόλευκων» στη Γ’ Εθνική κατηγορία, επεσήμανε: «Η παραμονή θα κριθεί κι από τον συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα για εμάς. Είχαμε πολύ μεγάλη πίεση από τα κακά αποτελέσματα που φέραμε και από τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε. Τα πήγαμε καλά σε αρκετά παιχνίδια. Όμως, στα δύσκολα παιχνίδια δεν παρουσιαστήκαμε, όπως θα έπρεπε. Χαλάσαμε την εικόνα μας στη Θήβα. Η Θήβα είναι ένας σταθμός, που μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Χάσαμε την ηρεμία μας και δημιουργήθηκαν προβλήματα».

Για το σύστημα που προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του ανέφερε: «Μέχρι να δεχθούμε το γκολ, σταθήκαμε αρκετά καλά και βγάλαμε και τρεις πολύ καλές αντεπιθέσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις