Άνετη νίκη των γηπεδούχων… κι επεισόδια στο Ακρόπολη- Ανθ. Γαζής

Μια άνετη νίκη, η οποία ωστόσο σημαδεύτηκε από επεισόδια στο ημίχρονο, κατέκτησε η Ακρόπολη επικρατώντας στην έδρα της με 3-0 επί του Ανθ. Γαζή, με τα τρία γκολ των γηπεδούχων να σημειώνονται στο α’ 45λεπτο.

Σοβαρά επεισόδια είχαμε στο ημίχρονο, όταν φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι δυο ομάδες κατευθύνονταν στ’ αποδυτήρια κι επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους, γρονθοκοπώντας τον ποδοσφαιριστή Μπόγιαν, πιθανών για κάτι που είχε ειπωθεί μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστών του Ανθ. Γαζή, κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στο Φύλλο Αγώνος, αναγράφονται από το διαιτητή κ. Αθηναίο σχετικά με το περιστατικό, τα εξής:
“Στο ημίχρονο του αγώνα και κατευθυνόμενοι για τα αποδυτήρια, εισέβαλαν φίλαθλοι της ομάδας της Ακρόπολης στο χώρο των αποδυτηρίων κι ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών του Ανθίμου Γαζή και συγκεκριμένων φιλάθλων. Στη διάρκεια της σύρραξης είδα να γρονθοκοπείται ο παίκτης του Ανθ. Γαζής, Μπόγιαν, από φίλαθλο…”
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ποδοσφαιριστής Μπόγιαν έγινε αλλαγή, αναφέροντας ότι νιώθει ζαλάδες συνέπεια του κτυπήματος.
Ικανοποιημένοι για την προσπάθεια της διοίκησης της Ακρόπολης να τους προστατεύσει, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αντιμέτωπη με τόσο κόσμο, δήλωσαν οι φιλοξενούμενοι.
Ταυτόχρονα εξέφρασαν την απορία και την διαμαρτυρία τους γιατί, σύμφωνα με το δικό τους χρονόμετρο, ο διαιτητής ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στο 85ο λεπτό και σε σημείο που εκείνοι (φιλοξενούμενοι) είχαν τον έλεγχο του αγώνα, επιδιώκοντας να σκοράρουν και με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο (εξαιτίας τη αποβολής του Τσουκάλη από το 60’, με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας).
Στο 22’ ο Αξιώτης από ασίστ του Μόσιου έκανε το 1-0 και στο 28’ ο Τσούκαλης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 41’ με τον Παγώνη και πάλι από εκτέλεση του Μαυρίδη, σε κόρνερ αυτή τη φορά.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Πάπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Τ. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Χάνος, Τσούκαλης, Παγώνης (75’ Πούλιος) Μαυρίδης (48’ Βλιώρας), Μόσιος (46’ Κόκας), Αξιώτης (46’ Μιχολίτσης)
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Βούλγαρης, Κατσικαδάμος, Αντζούρης, Κωστάκης, Σένγκο, Αλεξίου, Μπρισμπέος, Κίτσας (75’ Καρούτσος), Δημόπουλος, Μπόγιαν (53’ λ. τρ. Ταφίλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις