Σοκ! Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι!

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών και ενώ είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες. Ο διεθνής με την εθνική Ιταλίας αμυντικός ήταν στο ξενοδοχείο «La di Moret» με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ουντινέζε για την 27η αγωνιστική της Serie A. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00 και δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Επίσης, αναβλήθηκε και το Τζένοα-Κάλιαρι (13:30).

Το τοπίο σε ό, τι αφορά τα αίτια του θανάτου δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά φαίνεται ότι ο Αστόρι «προδόθηκε» από την καρδιά του την ώρα που ήταν στο δωμάτιό του.

«Με βαθιά θλίψη η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο αρχηγός της, Νταβίντε Αστόρι έφυγε από τη ζωή λόγω ξαφνικής ασθένειας. Για αυτό το τρομερό και λεπτό θέμα και κυρίως προς σεβασμό για την οικογένειά του γίνεται έκκληση να δείξουν σεβασμό όλοι», αναφέρει ο ιταλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ο γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1987, Νταβίντε Αστόρι ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 αναβαθμίστηκε και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας των «ροσονέρι» και το 2008 πήγε στην Κάλιαρι. Αφού πρώτα είχε παίξει δανεικός σε Πιτσιγκετόνε και Κρεμονέζε. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2016 και ενώ αγωνίστηκε για μια σεζόν σε Ρόμα και Φιορεντίνα ως δανεικός. Στη συνέχεια οι «βιόλα» απέκτησαν τα δικαιώματά του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις