Τεράστια ΝΙΚΗ, 7-3 τον πρωτοπόρο Άρη (photos)

Με άμυνα για σεμινάριο η Νίκη “βύθισε” και τον Άρη Θεσσαλονίκης στο κολυμβητήριο “Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος” κι έβαλε πλώρη για τα πλέι οφ της κατηγορίας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα επιβλήθηκε με 7-3 του πρωτοπόρου και πρώτου φαβορί για την άνοδο, Άρη, καταφέρνοντας το απίστευτο, να διατηρήσει ανέπαφη της εστίας στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό η Νίκη πέτυχε δύο τέρματα, ένα σε κάθε περίοδο, με τους Γλούμη και Καρκαλιάνη, αποκτώντας προβάδισμα για την κατάκτηση του τριπόντου.

Στο δεύτερο μέρος οι “κίτρινοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι “μπλε” βρήκαν απαντήσεις με τέρματα των Καρκαλιάνη και Γιαβαρίδη, με αποτέλεσμα να παραμείνουν μπροστά στο σκορ και με διαφορά δύο γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο η Νίκη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με γκολ των Γλούμη, Καρκαλιάνη και Γκανάτσιου, που διαμόρφωσαν το τελικό 7-3.

Νίκη Βόλου – Άρης 7-3 (1-0, 1-0, 2-2, 3-1)

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 1, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Βάτσος, Γκατζούνας, Γλόυμης 2, Σταμούλης, Γιαβαρίδης 1, Καρκαλιάνης 3, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης

Άρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Μουστεράκης 1, Παπαθεοδώρου, Δημητριάδης 1, Αλιαπούλιος, Μίχας, Καλογεράς, Πισσίας, Σολογάννης, Δούμας, Κουνέλας, Αρώνης 1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις