Διακοπή στο Πύρασος- Σαρακηνός!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση μεταξύ του Πυράσου και του Σαρακηνού στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου που ξεκίνησε στις 03:00’ το μεσημέρι της Κυριακής,  καθώς στο 44’ υπήρξε είσοδος ενός φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο κι όταν ο διαιτητής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή, ακολούθησε είσοδος  φιλάθλων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κι επίθεση στο διαιτητή Καλαντζή,  ο οποίος αποχώρησε τρέχοντας στ’ αποδυτήρια και διέκοψε οριστικά το παιχνίδι.

Εκείνη τη στιγμή στο σκορ προηγούνταν η ομάδα του Σαρακηνού, με γκολ που σημειώθηκε το 2ο λεπτό από τον Κοντοβά.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε για τους γηπεδούχους  ο Κατής, στο 44’ για διαμαρτυρία.
Να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής μετά την αποχώρησή του στα αποδυτήρια ζήτησε Αστυνομική παρουσία κι ασθενοφόρο, επικαλούμενος τραυματισμό, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε.
Ως τις 17:30′ το Φύλλο Αγώνος δεν είχε κλείσει…

Η θέση του Πυράσου, όπως εκφράζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου , έχει ως εξής:
“Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής ονόματι Καλαντζής τίναξε στον αέρα το σημερινό ματς και διέκοψε τον αγώνα στο ημίχρονο. Αφού έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κατή στο 45+2′ για διαμαρτυρία που δεν είχε κανέναν υποτιμητικό ή υβριστικό χαρακτηρισμό , δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των 22 ποδοσφαιριστών που ήθελαν να συνεχίσουν τον αγώνα ούτε των φιλάθλων που πλήρωσαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο. Τίναξε στον αέρα ένα ήσυχο παιχνίδι.”
Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες είναι οι εξής:
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Γιοβάνης, Γκίνης, Κατής, Μπαρμπούτας, Μπασδάνης, Σαμαράς, Σιώμος, Ζαχαράκης, Ίμπρα.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γ. Μαστακούλης, Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Μελίσσης, Καλαμάτας, Κοντοβάς, Β. Γκάμπας, Β. Ρακής, Χρ. Γκάμπας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις