Ασταμάτητη η Νίκη, πέρασε και από το Αγρίνιο (69-80)

Την τέταρτη σερί της νίκη κατέκτησε το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα που επιβλήθηκε της Γ.Ε. Αγρινίου με σκορ 69-80, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο που είδαν τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, όχι απλώς να προβάλουν αντίσταση, αλλά και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 43-39.

Η Νίκη βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία στη συνέχεια – δέχθηκε μόλις πέντε πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο – πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε  μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με το ταμπλό να δείχνει 69-80 (για την …ακρίβεια 9-80) στο άκουσμα της κόρνας λήξης του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα

24 – 18, 43 – 39, 48 – 52, 69 – 80

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής , Στεργιούλας, Γεωργίου 16, Αναγνωστόπουλος , Καφάσης 2, Κουτίνας 11, Τσαβές 4, Βλήτσιος , Τσώλης 23 (3), Παπακώστας 16 (1), Παπαδόπουλος, Τοκατλίδης 8.

Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ(Φαράντος): Ντάλλας, Αϋφαντόπουλος, Βακουφτσής , Σταμουλάκης 17 (3), Μπαρούχας25 (2), Τσώλος, Δάρλας 8 (2), Βασιλείου 10, Βούλγαρης. Μπεκατώρος 9 (2).

 

Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Συγχαίρουμε τους παίκτες και το προπονητικό team για τη νίκη της ομάδας μας στο Αγρίνιο.

Συνεχίζουμε δυναμικά στις επόμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις.

Ευχαριστούμε, τη Διοίκηση, τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Imperial Agrinio Hotel, για την άψογη φιλοξενίακαι εξυπηρέτηση που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις