Επιστροφές στον Ολυμπιακό Β. εν όψει Ηρακλή

Στην αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας 4/5 με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός έχει…

…ένα βαθμό και απέχει εννέα πόντους από τους Ηρακλή και ΑΕΚ που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα.
Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια έδρας για τον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λάρισα το Σάββατο 9/5. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κόντρα στον Ηρακλή θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν στο ματς της Ριζούπολης.
Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Γιώργος Θέος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος θα είναι απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του μέχρι το ματς με τον Ηρακλή και ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος θα βρίσκεται στο Βόλο αύριο Τετάρτη 29/4 (αγωνίστηκε με την εθνική Λιβερίας U23).
Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει σε ποιο από τα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις