Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Ολυμπιακός Βόλου

«Κόλλησε» στους 30 βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες ήττες. Αποτέλεσμα, να βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως γίνεται κατανοητό, δεν επιτρέπονται βαθμολογικές απώλειες στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς μάλιστα την προτελευταία αγωνιστική η ομάδα θα κάνει το ρεπό της. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και τα τρία ματς που υπολείπονται εντός έδρας, με Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού και έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην κατηγορία.

Σημαντικό το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν και στα τρία αυτά παιχνίδια στη φυσική τους έδρα, το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα την προσεχή Κυριακή είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό ψηλότερα στη βαθμολογία και θα έρθει να παίξει τα… ρέστα της, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

Στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σάκης Σάββας, καθώς ο αμυντικός του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις