Για τρίτη χρονιά ο Αιολικός στον τελικό παίδων Μαγνησίας

Μεγάλη νίκη πέτυχε η παιδική ομάδα του Αιολικού στον ημιτελικό του πρωταθλήματος επί  του B.C.VOLOS με 69-55!

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας  την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.00 παρουσία πολλών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή.  Με κόρνες, φωνές , χειροκροτήματα οι φίλαθλοι επιδοκίμαζαν ή αποδοκίμαζαν τις ενέργειες των νεαρών αθλητών.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Σαμαράς Αντώνης) Μπαιράμης, Καραγιώργος 8, Μεγαγιάννης 3, Λογοδότης 20(2), Οικονόμου Ι.Μπακίρης , Παππάς 19(2), Κουτσογιάννης, Αράμπογλου, Χορμόβας  10, Οικονόμου Α. 2, Σμυρλής 7.

B.C.VOLOS  (Καρακατσούνης Κ.-Καρακατσούνης Ι.) Διακομής, Στεργιοπουλος, Κουτσιμπανάς, Τσανίδης, Στρούμπελος , Πάντσιος, Πετρούλας, Δημόπουλος, Ναμεντίδης, Πατακιούτης, Λυχναρόπουλος, Λάμπης.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας των εφήβων που πήρε ήδη το πρωτάθλημα εφήβων στο Νομό Μαγνησίας  πάει να προστεθεί και η επιτυχία της ομάδας των παίδων με τη συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων. Για την ιστορία η παιδική ομάδα του Αιολικού συνεχίζει την παράδοση, διότι στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Αιολικού φθάνει για τρίτη χρονιά  σε τελικό. Ο απολογισμός  μία νίκη, μία ήττα.Η συστηματική δουλειά που γίνεται στον Αιολικό  δίνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Σημειώνεται, ότι οι νεαροί αθλητές  του Αιολικού συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Τη σημερινή  νίκη   την αφιερώνουμε στους φίλους του Αιολικού που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών.

Συγχαρητήρια στους αθλητές της παιδικής μας ομάδας, όπως και στον προπονητή Σαμαρά Αντώνη για τη μεγάλη τους νίκη επί του B.C.VOLOS.

Από τη Διοικούσα επιτροπή.

Δελτίο Τύπου Αιολικός Βόλου