Προπονητική ημερίδα sport karate και kata από τον Πήγασο

Στις 04/03/18 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Πήγασου Βόλου πραγματοποιήθηκε προπονητική ημερίδα sport karate και kata  υπό την εποπτεία του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και αρχηγό / εκπρόσωπο του shidokan στην Ελλάδα shihan  Κατσουρα Λιο 7 Dan.

Η ημερίδα είχε σκοπό την τεχνική αναβάθμιση και προετοιμασία των αθλητών εν όψη διοργανώσεων της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ).

Σημαντική ήταν η βοήθεια της shihan Αϊστρατή Γεωργία  η όποια είναι επίσημη διαιτητής της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και πρόεδρος διαιτησίας της Ελληνικής οργάνωσης shidokan (E.O.S) και κατατόπισε τους αθλητές επάνω στους κανονισμούς μάχης του ολυμπιακού αθλήματος του καράτε.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές από τον τον Α.Σ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΒΟΛΟΥ» με προπονητές τον sensei Κατσούρα Δημήτριο, τον sensei Σπανοδήμο Γεώργιο και την sempai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία, από τον Α.Σ  «O ΑΕΤΟΣ» Αγριάς Βόλου με προπονητές τον Κο Ασλή Αλέξανδρο και την  Ασλή Διονυσία , και  από τον Α.Σ «ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» με προπονητές τον Sensei Κο Τελκή Κων/νο, τον sempai Βλαχονάτσιο Διονύσιο και την sempai Μπαγλαντζή Ειρηλένα.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης ο προπονητής του Α.Σ “shidokan Βόλου”  o sensei Βογιαντζής Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ Κος Απάκης Ξενοφών, ο γραμματέας του Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ Κος Πέτσης Νικόλαος και ο έφορος των τμημάτων καράτε του Α.Σ Πήγασος sensei Δήμου Ευάγγελος .

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ευχαριστούν την χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην διοργάνωση.

Δελτίο Τύπου Πήγασος Βόλου