Σ. Καλόγηρος: Ο Ρήγας έχει στέρεες βάσεις

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Ρήγας Φεραίος θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με την πορεία της ομάδας να κρίνεται πολύ καλή. Ο πρόεδρος του Ρήγα, κ. Στέργιος Καλόγηρος μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» εξέφρασε την…

…ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε φέτος η ομάδα του Ρήγα Φεραίου και απένειμε τα εύσημα στον προπονητή Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές. Δεν παρέλειψε να κάνει το ίδιο για τους συνεργάτες του στη διοίκηση, αλλά και για τον επίτιμο πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου, τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, που είναι πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια της διοίκησης. Αναλυτικά είπε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι πετύχαμε σε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς, τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και στον οργανωτικό. Αγωνιστικά η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρυσι είχαμε σωθεί στο τελευταίο παιχνίδι και φέτος τα καταφέραμε αρκετά νωρίτερα. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και ήδη εξασφαλίσαμε μαθηματικά την παραμονή μας.
Παράλληλα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε. Πετύχαμε σημαντικές νίκες, ενώ ακόμη και στα ματς που χάσαμε δυσκολέψαμε αφάνταστα τους αντιπάλους μας.
Σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή μας, του Λάκη Μπακάλη, που έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Οι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε σχέση με πέρυσι έδωσαν το κάτι παραπάνω, όντας πιο έμπειροι.
Οργανωτικά ήμασταν επίσης ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Οι συνεργάτες μου στη διοίκηση λειτούργησαν άψογα στο πόστο που είχε ο καθένας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνω και στον επίτιμο πρόεδρό μας, τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο. Η βοήθειά του είναι πολύ σημαντική για μας. Ο κ. Μακρόπουλος ενημερώνεται για την πορεία του Ρήγα και είμαι βέβαιος ότι έχει χαρεί πάρα πολύ για την φετινή μας επιτυχία».
Σύμφωνα με τον πρόεδρό του Ρήγα, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όσους την αγαπούν: «Ο Ρήγας Φεραίος έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις για να εκπροσωπεί για πολλά χρόνια το Βελεστίνο σε Εθνική κατηγορία, κάνοντας υπερήφανους όλους εκείνους που νοιάζονται και αγαπούν τον ιστορικό μας σύλλογο.
Διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή και ικανούς ποδοσφαιριστές που συν τοις άλλοις παίζουν και για τη φανέλα μια και στην πλειοψηφία τους κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Αγαπούν την ομάδα και το έχουν αποδείξει αυτό.
Έχοντας αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία και πάντα με τη στήριξη της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου, θεωρώ ότι θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν ακόμη αγωνιζόμασταν στο τοπικό πρωτάθλημα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»