Χωρίς κόσμο για την υπέρβαση με Καστοριά

Η Νίκη Βόλου την Κυριακή 3 Μαΐου υποδέχεται την Καστοριά στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) στο μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους καθώς θα εκτίσουν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον αγώνα με το Αγρίνιο. Οι παίκτες του Σπύρου Στρατίκη θα επιδιώξουν την υπέρβαση κόντρα σε μία ανώτερη ομάδα που διεκδικεί την 3η θέση του ομίλου, αν και όλα δείχνουν πως η παραμονή θα κριθεί στο τελευταίο ματς με τα Σιάτιστα.

Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής κοινοποιήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.Κ. σχετικά με την τιμωρία έδρας της βολιώτικης ομάδας, η οποία έχει ως εξής:

“Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.Κ.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ της 03/05/2015, για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΚ.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις