Αποθέωσε Μόρα ο Κούγιας

Ο Βαγγέλης Μόρας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που μετά από σχεδόν 11 χρόνια φόρεσε ξανά τη φανέλα της Λάρισας σε επίσημο αγώνα. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, αποθέωσε τον πολύπειρο αμυντικό, με αφορμή τα συναισθήματα που έβγαλε για το comeback του.

Πρόσθεσε, δε, πως η παρεξήγηση που είχε προηγηθεί (με την προσωρινή αποπομπή του ποδοσφαιριστή) ήταν μία «κακή στιγμή» που ανήκει στο παρελθόν.

Η προσωπική δήλωση του Κούγια

«Η χθεσινή ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την πρώτη του συμμετοχή μετά από 16 χρόνια σε επίσημο αγώνα της ιστορικής ομάδας μας, ανέβασε όλους τους οπαδούς μας, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κι εμένα προσωπικά πολύ ψηλά.

Όταν αυτή η δήλωση γίνεται από έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή με τέτοια διεθνή καριέρα, κάθε προηγούμενη παρεξήγηση δεν έχει καμία αξία και αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μια κακή στιγμή του παρελθόντος.

Η αγωνιστική εικόνα του Βαγγέλη Μόρα έστω και για λίγα λεπτά μας δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες.

Έρχονται καθοριστικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο και τον θέλουμε κοντά μας, υπερήφανο και διψασμένο για να μας βοηθήσει όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις