Νίκες για τις γυναίκες και τους άνδρες της Αργούς, στο Πανελλήνιο οι έφηβοι

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 
Την Πέμπτη το μεσημέρι αναχωρεί  η αποστολή της ομάδας των εφήβων του ΑΣ ΑΡΓΩ για την πόλη της Θεσσαλονίκης , προκειμένου να λάβει μέρος στη β΄ φάση  του πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.  Η ΑΡΓΩ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα μεταβεί στο «ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ» προκειμένου στις 18.30 να δώσει τον πρώτο της αγώνα. Η Βολιώτικη ομάδα η οποία, έχει να αντιμετωπήσει πολύ δυνατούς  αντιπάλους με παράδοση στο χώρο του αθλήματος, θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή μας. Η αποστολή αχαχωρεί χωρίς τον βασικό ακραίο της ομάδας Δημήτρη Σίμο, ο οποίος είχε την ατυχίαδύο πόντους πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Κυριακής με  τον  ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ,  να υποστεί  κάταγμα δακτύλου. Ο  ΑΣ ΑΡΓΩ του εύχεται  περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.
Επίσης ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί δημόσια το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΛΟΥ και τον κύριο Κυριαζή  Αλεξανδρίδη (GALERY KAPPA ALEXANDIDIS)   για την αμέριστη στήριξη  της αποστολής .
Το πρόγραμμα αγώνων της ΑΡΓΟΥΣ έχει ως εξής:
Πέμπτη 8 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  18.30 (γήπεδο Κατσάνειο)   
Παρασκευή  9 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  17.00 (γήπεδο Κατσάνειο)
Σάββατο 10 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  17.00 (γήπεδο Κατσάνειο)
 
«ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ
Μεγάλη νίκη πετυχαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , οι γυναίκες του ΑΣ ΑΡΓΩ με 3-1 σετ επί του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ, στον αγώνα πρωταθλήματος  της 16ης αγωνιστικής. Για την Βολιώτικη όμαδα έσπασε  σήμερα μια κακή παράδοση με τη συγκεκριμένη ομάδα σε επίπεδο γυναικών , αφού μετρούσε μόνο ήττες.  Μετά το αποτέλεσμα αυτό πέρασε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  που ήταν μέχρι σήμερα πρώτος, μπαίνει πλέον σε περιπέτειες όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΡΓΩ  έπιασε πολύ καλή απόδοση  παίζοντας  ολοκληρωτικό βόλλευ  και « χτύπησε» τον αντίπαλλό  της εκεί που «πονούσε», δηλαδή στη υποδοχή. Τα σέρβις «φωτιά» των κοριτσιών της ΑΡΓΟΥΣ, χάλασαν την υποδοχή του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ στα δύο πρώτα σετ  και με πολύ καλή ανάπτυξη στην κόντρα μπάλα , προηγήθηκαν με 2-0 σετ.  Στο 3ο σετ η ομάδα της Λάρισας αντέδρασε κι αυτή με πολύ ισχυρό σέρβις , πήρε προβάδισμα από την αρχή, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος , μειώνοντα ςσε 2-1 σετ. Στο τέταρτο  και καθοριστικό σετ  η ΑΡΓΩ «επιστράτευσε»  όλα τα ψυχικά αποθέματα που διέθετε ,  για να κάμψει  την αντίσταση του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και κατάφερε να το κατακτήσει γράφοντας το τελικό 3-1 σετ.  Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος δήλωσε μετά του τέλος του αγώνα: « ήταν μια μεγάλη νίκη για μας , που πιστεύω  την κατακτήσαμε πανάξια. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό  και πήραν αυτή την ιστορική νίκη για την ομάδα μας , απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, που δεν τον έχουμε ξανακερδίσει. Θεωρώ ότι η θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία είναι πλασματική και θα μπορούσαμε να είμαστε στη διαδικασία διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αν δε είχαμε ορισμένες ατυχίες στο ξεκίνημα.  Θέλω  να δώσω συγχαρητήρια σε όλες της αθλήτριές μου για τη σημερινή τους εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής που έκαναν» .
Τα σετ: 25-22, 25-21,18-25,21-25
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Ευ. Σταθόπουλος-Χ. Ζαφειρίου): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Γιαννετάκη, Γεωργουλοπούλου,  Καλαπόδα, Φιλιππίδη, Χειμάρα, Σουφλή, Αμυγδαλοποπόλου, Πώπου
 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ  (Ιόβτσεφ): Κουμπούρα Σ, Κεραμίδα, Γαλάνη, Μαυροπάνου, Βαβαάτσικου, Κουτρουμπή, Κουμπούρα Ε, Κοντογιάννη, Τζήκα, Μπαζιάνα, Παραφέστα, Λουακνίκα, Παπακώνστα, Γαργάλα
Διαιτητές  : Bαγγέλης Κολτσίδας,Τόκα Κατερίνα, Μακρυγιάννη Θωμαή
 
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:
Α.Σ.ΙΤΕΑΣ- Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ
Α.Π.Σ.ΦΘΙΑ- Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 σετ
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ-Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3 σετ
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ- Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ
Α.Σ.ΑΡΓΩ-Φ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 3-1 σετ
Βαθμολογία:
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ      46
Φ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ        44
Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ               32
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ        28
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ         28
Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ  26
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ        14
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ       12
Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ              6
Α.Σ. ΙΤΕΑΣ                      4
 
ΕΥΚΟΛΗ  ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ
 
Εύκολα πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα οι άνδρες του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, σε αγώνα  που διεξήχθη σήμερα στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  με τον ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.
Η Βολιώτικη ομάδα κέρδισε με 3-0 σετ την αντίπαλό της , αποδίδοντας  πολύ καλό βόλει  με τη χρησιμοποίηση κατά κύριο λόγο της εφηβικής ομάδας , η οποία  την προσεχή εβδομάδα πρόκειται να μεταβεί  στη Θεσσαλονίκη , προεκιμένου να συμμετάσχει στη β΄φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Τη νίκη της Βολιώτικης ομάδας επισκίασε ο τραυματισμός στο δάκτυλο του Δημήτρη Σίμου , δύο πόντους πριν τελειώσει το 3ο σετ, ο οποίος θέτει υπό αμβισφήτηση  τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Τα σετ: 25-11,25-20,25-16
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Φουρκιώτης, Σκευοφύλαξ, Δρακάκης, Σίμος, Φιλιππίδης, Λημνιώτης, Αναστασιάδης, Τσιάκαλος, Καπλάνης, Ντελής, Ξενοκώστας, Σπανουδάκης, Πασχαλίδης, Βυσσαρίου
ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος, Στενός, Μαυρογεώργης, Δημολάς, Ζάτσε, Ντεντεγκιόνι, Τσόκας, Μάμμαλης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις