Ετοιμοπόλεμος ο Δ. Κόκας στον Ολυμπιακό Βόλου

Στη φυσική του έδρα, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» επιστρέφει ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αμβρυσσέα και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, θα επιδιώξει να πετύχει τη νίκη, που θα τον φέρει πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Η προσεχή αγωνιστική, πάντως, είναι σημαντική για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, με τον Ρήγα να παίζει στον Οπούντιο για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη, ενώ και ο ΑΟ Σελλάνων δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας. Αν δεν κερδίσουν Ρήγας και ΑΟ Σελλάνων, θα πέσει και ο συντελεστής της παραμονής στην κατηγορία, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθούν στο Βελεστίνο Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Σελλάνων και δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη και των συνεργατών του, με τον Δήμο Κόκα να μετέχει και σήμερα κανονικά στην προπόνηση, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στα πλευρά. Ο νεαρός μέσος δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα.

Θυμίζουμε, πως δεν θα αγωνιστεί για τρίτο σερί παιχνίδι ο Σάκης Σάββας, ο οποίος εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο Κλεβί Κόλα, καθώς ο Ρήγας Φεραίος έχει καταθέσει ένσταση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που δικαίωσε τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μεσημεριανή προπόνηση, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν βάρος στην τακτική, που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις