Έχασε με 2-1 ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Πρωτεσίλαο σε φιλικό

Φιλικό παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο έδωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τα οποία θα αρχίσουν στις 10 Μαΐου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού και βρήκε νικητή τον Πρωτεσίλαο με 2-1. Το 0-1 για τον Πρωτεσίλαο έγινε…

…στο 13′ από τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 57′ ο Ράπτης ισοφάρισε για λογαριασμό του Γυμναστικού. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Γιάννης Παναγιώτου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Κυριάκος, Μαντζανάς, Τσόγκας, Ράπτης, Χειλάς, Αντζούρης, Μαλισσόβας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Βασίλης, Αράπης.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σιαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Β. Σιαμανίκος, Μιχόπουλος, Λεϊμονής, Τσιλαφάκης, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ακριβός, Σούσκο, Ν. Κόρκος, Λάμπος, Τσουβαλιάς, Δ. Σιαμανίκος.
* Το επόμενο τεστ προετοιμασίας για τον Γ.Σ. Αλμυρού θα είναι την Κυριακή στις 4.30 μ.μ., όταν θα υποδεχθεί στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις