ΓΣ Αλμυρού: Όλοι στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Νίκη

Κάλεσμα στον κόσμο του Γ.Σ. Αλμυρού να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, απευθύνει η διοίκηση του συλλόγου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση:

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα μας, με σκοπό να διεκδικήσει τη νίκη στον προτελευταίο αγώνα έδρας με τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», τη Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 3:00 μ.μ για το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρόν στην ομάδα μας, και  να εμψυχώσουν την ομάδα μας,  για τη δεύτερη συνεχή νίκη, που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για το σκοπό αυτό τα μέλη του Δ.Σ θα διακινήσουν εισιτήρια του αγώνα στην αγορά, μαζί με λαχειοφόρο με τον νικητή να κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο smart phone προσφορά του καταστήματος ΝΑΚΟΣ και ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου POWER BANK, προσφορά του καταστήματος ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 μ.μ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το Δ.Σ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις