Με διανυκτέρευση… στο Βόλο, η αποστολή της Σκιάθου

Μία αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο (10/3) στο πλαίσιο διεξαγωγής της 19ης αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα ο Μαγνησιακός υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα της Σκιάθου, σε μία όχι ιδιαίτερα συνηθισμένη διαδικασία, αφού η νησιωτική ομάδα είναι ελάχιστες οι φορές που αγωνίζεται εκτός Κυριακής.

Η έλλειψη δρομολογίων, που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους νησιώτες, όπως συνηθίζεται, δημιούργησε αυτή την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αποστολή της Σκιάθου έχει ταξιδέψει από σήμερα Παρασκευή στον Βόλο, προκειμένου να μπορέσει εγκαίρως να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα, έτσι ώστε να μην δημιουργήσει περαιτέρω αναταραχή στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι ήδη εκκρεμεί μια αναμέτρηση, αυτή με τον Αίαντα στη Σούρπη.
Πέρα από τη δυσκολία της μετακίνησης και διανυκτέρευσης, που επιβαρύνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό, η ομάδα της Σκιάθου έχει και αντικειμενική δυσκολία καταρτισμού μιας πλήρους αποστολής, καθότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις κι  έτσι οι νησιώτες θα έχουν στην διάθεσή τους δεκατέσσερις, κατά κύριο λόγο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα αγωνιστούν στην αυριανή αναμέτρηση, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αναμφισβήτητα από την ομάδα του νησιού, αλλά και προσωπικά από τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο, γίνεται μία τεράστια προσπάθεια, ώστε να μπορέσει  η Σκιάθος να συμμετέχει κανονικά και αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα, εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο αν αναλογιστεί κάποιος ότι και η έτερη ομάδα των Βορείων Σποράδων, η Σκόπελος, έχει εγκαταλείψει ήδη την προσπάθεια, μη  συμμετέχοντας από τη φετινή περίοδο στα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις