Δείπνο στους παίκτες του Ολυμπιακού Β. από την Ένωση Παλαιμάχων (photos)

Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού παρέθεσεστο κέντρο «Παράλιο» στον Άναυρο η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, καθώς και μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού γευμάτισαν, παραμονές του σημαντικού αγώνα που δίνει η ομάδα με τον Αμβρυσσέα, με τον πρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων, Γιάννη Θεοδωρίδη, να παίρνει το λόγο και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ανέφερε μεταξύ άλλων: «Απομένουν τρία παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δείξετε την ποδοσφαιρική σας αξία. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας είμαστε δίπλα σας, πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχετε, ως μονάδες, αλλά και ως ομάδα και θέλουμε να σας δούμε την Κυριακή να ματώσετε μέσα στο γήπεδο, όπως κάνατε στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων, παίζοντας με πάθος και δύναμη μέσα στη λάσπη.  Φοράτε την φανέλα μιας από τις πιο ιστορικές ελληνικές ομάδες και αυτή την φανέλα πρέπει να την τιμάτε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι, πως θα δώσετε όλοι σας τον καλύτερό σας εαυτό, προκειμένου μέσα στο σπίτι μας, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» να κερδίσουμε τα τρία προσεχή παιχνίδια που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική. Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή, πέρα από τη νίκη στο ματς με τον Αμβρυσσέα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου των Παλαιμάχων, Γιώργου Καραμίχαλου, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κάνουν κατάθεση ψυχής στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας, πως η ιστορία του Ολυμπιακού επιτάσσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και όχι να βολοδέρνει στην Γ’ Εθνική.

Το «παρών» από πλευράς της διοίκησης της Ένωσης παλαιμάχων έδωσαν και ο ταμίας Σωτήρης Παπαϊωάννου και το μέλος, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Θανάσης Κωστούλας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις