Πάνοπλος ο Ρήγας με αντίπαλο τον Οπούντιο

Μόνο νίκες θέλει ο Ρήγας στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην Γ’ Εθνική. Αυτή η κρίσιμη τετράδα αγώνων αρχίζει αύριο Κυριακή από το Μαρτίνο, όπου οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον τοπικό Οπούντιο. Οι γηπεδούχοι ήδη έχουν υποβιβαστεί, με το κίνητρο να το έχουν οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου.

Το θετικό για τον Ρήγα είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο ματς είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι (πλην του μόνιμου απόντα Γιώργου Κουρίτα). Θέση στη 18άδα του αγώνα διεκδικούν οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Κόβει την πίτα της η Ακαδημία του συλλόγου
Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα η Ακαδημία του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος θα κόψει την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια Click η οποία βρίσκεται στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις