Σε θέση ισχύος ο Ολυμπιακός με νίκη επί του Αμβρυσσέα

Τον πρώτο από τους τρεις… τελικούς δίνει αύριο ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα στο ΕΑΚ, για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να ξεπεράσουν την ομάδα του Διστόμου στη βαθμολογία και να βρεθούν σε θέση ισχύος, έναντι των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως τα ψέματα τελείωσαν και δεν υπάρχει περιθώριο για κανένα στραβοπάτημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με τον Λάκη Μπακάλη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, προκειμένου να επιλέξει το καλύτερο για το αυριανό παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα καλείται να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει με πάθος το γκολ. Δεν θα αγωνιστούν οι Κλεβί Κόλα και ο τιμωρημένος Σάκης Σάββας.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και στη συνέχεια ο Λάκης Μπακάλης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις