Κέρδισε κι ελπίζει ο Πανσερραϊκός

Σημαντική εντός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο -4 από τον Εργοτέλη και τον Αιγινιακό βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πέτυχε την τέταρτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς από τους Θεσσαλούς και μόλις στο 7΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Κρητικού απέκρουσε σε κόρνερ ο Παϊτέρης.

Έξι λεπτά αργότερα τα «λιοντάρια» απείλησαν εκ νέου αυτή τη φορά με το σουτ του Πόζογλου να περνά έξω από το κάθετο δοκάρι του τέρματος των «κυανόλευκων». Με το πέρας της ώρας ο Πανσερραϊκός ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 20΄ με το σουτ του Κάκκο να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Παϊτέρη.

Αυτό το οποίο οι Μακεδόνες δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχαν στο 30΄με το σουτ του Γκούρτσα να λύνει τον γόρδιο δεσμό και να κάνει το 1-0. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 27΄ το σουτ του Κρητικού απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια ο Παϊτέρης. Στο 38΄ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, χάρη σε προβολή του Γκούρτσα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ έφτασε κοντά στο 3-0, η κεφαλιά όμως του Κάκκου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Παϊτέρη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό του αγώνα και στο 72΄ έφτασε κοντά στο 2-1, το σουτ όμως του Αγρόδημου σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Ρίστιτς.

Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, το κατάφερε στο 84΄ με το πλασέ του Μαυρία. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (46′

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυρίας, Αγροδήμος, Κανούλας, Σουλίδης (76′ Σανσανίτ), Τσιλούλης (68′ Καρακατσάνης).

Κυριακή (11/3)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου

Βέροια – Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα

ΟΦΗ – Τρίκαλα

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός

Δευτέρα (12/3)

Άρης – Εργοτέλης

Σπάρτη – Καραϊσκάκης

Τρίτη (13/3)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις