Χωρίς νικητή… το Μαγνησιακός- Σκιάθος

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Μαγνησιακός- Σκιάθος, που έγινε στο “Κιούπι” το απόγευμα του Σαββάτου, με τους δύο αντιπάλους να μένουν στο 0-0, αποτέλεσμα που μάλλον χαρακτηρίζεται ως δίκαιο.

Με πολλές απουσίες θεωρούμενων βασικών ποδοσφαιριστών παρέταξαν τις δύο ενδεκάδες οι προπονητές τους, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης όλοι οι αγωνιζόμενοι έδειξαν να επηρεάζονται από την υψηλή θερμοκρασία και την έντονη ηλιοφάνεια.
Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του παιχνιδιού, δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος και κυνήγησαν τη νίκη. Η μπάλα παιζόταν συνεχώς πάνω- κάτω σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε σκοπιμότητα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Με σωστή αμυντική λειτουργία κι οργανωμένες αντεπιθέσεις έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι.
Δημιουργήθηκαν καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες, όμως οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποια από  αυτές, πετυχαίνοντας γκολ.
Η ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Μαγνησιακό στο 52’, όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Σκιάθου, της οποίας οι παίκτες δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά την μπάλα, που έφτασε στον Μάιπα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, σημαδεύοντας την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού της Σκιάθου. Έτσι παρέμεινε  το 0-0, τόσο σ’ αυτή τη φάση, όσο και σ΄εκείνες που ακολούθησαν…
Πρώτη συμμετοχή του νεαρού Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου, για τους φιλοξενουμένους.
Λόγω έλλειψης δρομολογίων, από την Παρασκευή βρέθηκε η ομάδα της Σκιάθου στο Βόλο, ώστε να έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί.
Δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα (14:45’) ξεκίνησε η αναμέτρηση, ώστε οριακά να προλάβουν οι φιλοξενούμενοι την αναχώρηση του πλοίου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Χατζητρακόσιας (29’ λ. τρ. Ζάγκας), Κοντοβάς, Βασιλείου, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος (85’ Τζήκας), Μάιπας, Μυλωνάς (78’ Τσιάνος), Λιάρος, Κόκκας
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Χρυσάνθης (46’ Γκιαουράκης), Νασιάκος, Ελ.  Πρίφτι, Μπρέγκου, Αλ. Τζελάι, Σιδηρόπουλος, Χισάι (91’ Τσορμπατζόγλου), Φιλιππούπολης (79’ Καμπουρέλης), Χρ. Τζελάι (69’ Αλίκα)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις