Επεισόδια παικτών της Γουέστ Χαμ με εισβολείς εν ώρα αγώνα

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Μπέρνλι για την 30ή αγωνιστική της Premier League. Τα “σφυριά” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 66ο λεπτό από τέρμα του Άσλεϊ Μπαρνς και ορισμένοι από τους φιλάθλους των Λονδρέζων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αποτρέποντας την επανέναρξη του αγώνα.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Μαρκ Νιομπλ, άρχισε να σπρώχνει έναν εξ αυτών εξαγριωμένος από την καθυστέρηση που προκαλούσε, ενώ φώναξε και σε έναν άνθρωπο που πιθανόν να ασχολείται με την ασφάλεια του αγώνα, διότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

Όταν αυτός ο εισβολέας έτρεξε εκτός αγωνιστικού χώρου για να διαφύγει της σύλληψης και ο Νομπλ συζητούσε με τον διαιτητή, μία εισβολέας τους πλησίασε κι άρχισε να τους φωνάζει. Τότε παρενέβη ο Τζέιμς Κόλινς, ο οποίος άρχισε να τη σπρώχνει προς την έξοδο, ενώ κι ένας τρίτος εισβολέας που πήδηξε στο γήπεδο από την κερκίδα, απομακρύνθηκε κι αυτός από τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ.

Ένας άλλος εισβολέας λίγο αργότερα, πάντως, κατάφερε να φτάσει μέχρι το κέντρο του γηπέδου, υψώνοντας ένα σημαιάκι!

Μάλιστα, η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που οι αναπληρωματικοί της Μπέρνλι άφησαν σε παιδιά που βρίσκονταν στην κερκίδα να καθίσουν στον πάγκο τους για να είναι ασφαλή.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, δεν απέφυγαν την ήττα, αφού η Μπέρνλι σημείωσε ακόμα δύο γκολ στη συνέχεια με τον Κρις Γουντ, το ένα εξ αυτών μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την εισβολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις