Νίκη με ανατροπή για τη Δήμητρα, 3-1 τη Δάφνη

Η Δήμητρα επικράτησε με 3-1 της Δάφνης, που είχε προηγηθεί με σέντρα-σουτ του Μαρέδη στο 8’. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Τα γκολ των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 82’, λόγω αποβολής του Κουτσούμπα με δεύτερη κίτρινη, σημείωσαν οι Αραπίτσας στο 29’ με πέναλτι, Βούλγαρης στο 59’ με πλασέ και Καρατέεφ στο 80’ με σουτ.

Επίσης, η Δήμητρα εύχεται καλή θητεία στους ποδοσφαιριστές Σ. Μπαράκου και Κακλιά, οι οποίοι αναμένεται να παρουσιαστούν εντός της επόμενης εβδομάδας σε κέντρο εκπαιδεύσεως, για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Διαιτητής: Ρούσης.
Βοηθοί: Θ. Τασιόπουλος, Τριφονίδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γκαρνίδης, Σ. Μπαράκου (46’ Παυλίδης), Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Τσάτσος, Κακλιάς (63’ Καρατέεφ), Ζαφειρίου (55’ Κωστούλας), Αραπίτσας, Βούλγαρης (70’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Τιμπλαλέξης.
ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης (66’ λ.τρ. Τερλεξής), Αλιμπάκης, Τσιτσιρίκης, Αγγελής, Φιλοσόγλου, Μαρέδης, Γκιάστας (46’ λ.τρ. Τσιγαρίδας), Καρακίτσος, Τσαρέλας (77’ Μπάντελης), Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις