Δύσκολο έργο με Φάρο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον πολύ ισχυρό Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος με 32 βαθμούς (15 νίκες και δύο ήττες), βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 14.00.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου. Ωστόσο, για ένα ακόμη παιχνίδι τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα. Η Νίκη Ζέρβα είναι τραυματίας (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο), Η Ελένη Ζήτη υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ και η Ουίλιαμς είναι επίσης τραυματίας. Η Εύη Κυριατζίδου δεν γυμνάστηκε όλη την εβδομάδα, ωστόσο, είναι στην αποστολή, ενώ έτοιμη μετά από τρεις εβδομάδες είναι η Αναστασία Γαλιατσάτου. Την περασμένη αγωνιστική ήταν στην 12αδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, λόγω της βαριάς ίωσης που πέρασε.

Στην αποστολή του σημερινού παιχνιδιού συμπεριλήφθησαν και οι νεαρές Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου και για πρώτη φορά η 15χρονη Ελένη Μοδέα.

Οι παίκτριες που θα έχει στη διάθεσή στο σημερινό παιχνίδι η τεχνική ηγεσία είναι οι εξής: Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Άννα Ταντουρόφσκα, Σίσυ Άντριους, Ευτυχία Δεληγιάννη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Νένα Παγκαλίδου, Ιωάννα Τότση, Ευγενία Κωτούλα, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου και Ελένη Μοδέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις