Με “τρίποντο” επί της Νίκης… κλειδώνει την παραμονή ο ΓΣΑ (pregame)

Ένα «τρίποντο» χρειάζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού για να «σφραγίσει» την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, κάτι που θέλει να πετύχει όσο γίνεται νωρίτερα. Όπως είναι λογικό θα τα δώσει όλα για να το πάρει στον σημερινό αγώνα με τη Νίκη στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος».

Ο Γ.Σ. Αλμυρού αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Με το «σπαθί» του βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αφού από την αρχή πραγματοποιεί σταθερή πορεία. Ωστόσο, η παραμονή στην κατηγορία που αποτελούσε τον βασικό του στόχο ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά. Αυτό θα γίνει αν κερδίσει αύριο τη Νίκη ή γενικότερα αν πάρει τρεις βαθμούς στα τέσσερα ματς που έχει να δώσει ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Αλμυριώτες θα παίξουν σήμερα με καλή ψυχολογία μετά το 3-0 επί της Θήβας την περασμένη Κυριακή και με «οδηγό» τον αγώνα του α’ γύρου, όταν είχαν υποχρεώσει τη Νίκη στην τελευταία της ήττα μέχρι στιγμής

Ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Θήβα, θα είναι ο μοναδικός απών από τον σημερινό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις