Να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση με Γ.Σ. Αλμυρού

Με στόχο το τρίποντο που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα (11/03) στο «Αθ. Ραγάζος» κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «Βολιώτες» συμπλήρωσαν έναν γύρο πρωταθλήματος χωρίς ήττα, με απολογισμό επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την τελευταία τους ήττα από τον σημερινό τους αντίπαλο, στο Πανθεσσαλικό με σκορ 0-1.

Ξηροφώτος και Μπούις βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί και ποινές λόγω καρτών. Έτσι το τεχνικό δίδυμο έχει τη δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε η ομάδα να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Η Νίκη αναμένεται να έχει αρκετούς φίλους της ομάδας στο πλευρό της καθώς η πορεία της ομάδας μετά τις 26/11 κρίνεται θετικότατη ενώ η εντυπωσιακή επικράτηση με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου έχει φέρει ενθουσιασμό στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Διαιτητές

Από την ΕΠΣ Πιερίας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τη Νίκη Βόλου, την Κυριακή 11/3 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων, με τον Γιάννη Γκαραγκάνη να είναι ο «άρχων» του αγώνα στο σημαντικό παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής. Βοηθοί θα είναι οι Τάσος Σιανίδηςαπό την ΕΠΣ Μακεδονίας και Βασίλης Χατζηβασιλείου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Παγωνόπουλος από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ο κ. Γκαραγκάνης σφυρίζει στις εθνικές κατηγορίες από την περίοδο 2011-13. Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι της Νίκης που θα διευθύνει, καθώς είχε «σφυρίξει» φέτος και το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο (0-1, στις 27/1/2018). Συνολικά έχει διευθύνει 23 παιχνίδια, όλα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

To pregame του Γ.Σ. Αλμυρού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις